25 Nentor si Diten Nderkombetare per eleminimin e dhunes kunder gruas.

Jeni te gjithe te ftuar ne aktivitetin e rradhes se organizates Pertej Barrierave!

Organizata e Kombeve te Bashkuara ka percaktuar daten 25 Dhjetor si Diten Nderkombetare per eleminimin e dhunes kunder gruas.

Per te sensibilizuar te rinjte e qytetit te Tiranes dhe vullnetaret lokal te organizates, diten e hene, ne oren 5.00pm. do te organizojme nje aktivitet me teme "Stop Dhunes kunder grave"

Vullnetare lokal dhe europian te organizates do te diskutojne me njeri tjetrin per ceshtje te dhunes kunder grave dhe do te shikojne se bashku nje film i cili fokusohet ne te drejtat e grave.

Nese deshironi te beheni pjese e aktivitetit, konfirmoni pjesemarrjen ne e-mail tek shvl@beyondbarriers.org.

Ju mirepresim! Tirana, Qyteti Studenti prane Spitalit "Amavita"