2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ne daten 27 Prill 2018, ne qytetin e Maliqit nje workshop nen temen kryesore te Paqes dhe Pajtimit ne rajon.
Ne kete workshop morren pjese 30 nxenes te 7 gjimnaze te ndryshme, Maliq, Pirg, Gore, Sheqeras, Podgorie, Pojan dhe Rembec. Gjate ketij workshopi  eshte perdorur arti si nje mjet terheqes dhe ndergjegjesues per situaten ne komunitetin tone. Me specifikisht eshte perdorur teknika e Teatrit te te Shtypurit.
Gjate workshopit u be nje prezantim I studimit qe eshte bere vitin paraardhes te projektit dhe ju fol pjesemarresve per situaten ku ndodhet Shqipëria. 
Pjesemarresit paten mundesine te diskutojne perceptimin e tyre mbi temen e paqes dhe pajtimit. Te ndare ne grupe te vogla pune secili grup dha nga nje ide per promovimin e paqes dhe pajtimit ne komunitetin e tyre. 
Pati reagime edhe diskutime te shumta pasi per pjesen me te madhe te tyre ishte hera e pare qe paten mundesi te eksplorojne me shume temen e projektit dhe te japin perceptimet e tyre personale.
 

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month