Banner_bithday 2_Banner 3_Banner_Hand

Ne daten 09 Prill 2018 u zhvillua nje workshop ne kuader te projektit Divided Past- Joint Future ne qytetin e Durresit me pjesemarrjen e 22 te rrinjve. Gjate sesionit  te informimit te pranishmit u njohen me projektin Divided Past – Joint Future si dhe studimin qe eshte bere nje vit me pare ne kuader te ketij projekti. 
Studimi tregon realitetin e disa vendeve te Ballkanit perendimor dhe Turqise. Shtete te cilat ishin perfshire ne projekt. Gjate sesionit  te informimit stafi I organizates Pertej Barrierave u fokusua me shume te pjesa e Shqiperise. 

Ne daten 09 Janar 2018 u zhvilluar nje seminar informim rreth projektit me pjesemarrjen e 44 te rinjve nga Tirana dhe te rinjve nga Europa dhe Bakllkani pjese e nje trajnimi qe mbahej ne Shqiperi. Organizata Pertej Barrierave ne bashkepunim me organizaten Pro Youth organizuan nje session informuas dhe panair nderkombetar organizatash.

Pjesemarresit paten mundesi te njiheshin ne projektin Divided Past- Joint Future si dhe me studimin “Proces of Reconcilation in the Western Balkans and Turkey; A qualitative Study.” te fokusuar me shume tek Shqiperia.   Gjate sesionit  te informimit te pranishmit u njohen me projektin Divided Past – Joint Future si dhe studimin qe eshte bere nje vit me pare ne kuader te ketij projekti.

Studimi tregon realitetin e disa vendeve te Ballkanit perendimor dhe Turqise. Shtete te cilat ishin perfshire ne projekt. Gjate sesionit  te informimit stafi I organizates Pertej Barrierave u fokusua me shume te pjesa e Shqiperise.

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month