2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ky dokument (Policy Paper) është hartuar në kuadër të projektit WeB4YES - Organizatat e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor për Mbështetjen e Punësimit të të Rinjve, të mbështetura në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Civil dhe Programit të Medias 2016-2017 Konsolidimi i Rrjeteve Rajonale Tematike të Organizatave të Shoqërisë Civile nga Komisioni Evropian. Projekti përfaqëson një iniciativë në shkallë rajonale të projektuar për të ofruar qasje inovative dhe t’u ofrojë të rinjve në rajonin e Ballkanit Perëndimor mundësi për zgjerimin e mundësisë së punësimit dhe punësim. Koordinatori i projektit është Belgrade Open School dhe partnerët në këtë projekt janë Association for Democratic Prosperity – Zid (Mal i Zi), NGO Lens (Kosovë*), Beyond Barriers Association (Shqiqëri), Institute for Youth Development KULT (Bosnjë dhe Hercegovinë), National Youth Council of Macedonia (Maqedoni) dhe Olof Palme International Center (Suedi).

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month