2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Organizata Përtej Barrierave -Pikë Kontakti për Shqipërinë për programin Erasmus+ Youth in Action, fton të gjitha organizatat e shoqërisë civile në Shqipëri të marrin pjesë në njërin nga 2 trajnimet 2 ditore mbi ‘Shkrimin e projekteve në Programin Erasmus+ Youth in Action’.

Këto trajnime synojnë të rrisin kapacitetet e organizatave të shoqërisë civile dhe të aftësojë stafin e tyre në mënyrat e aplikimit për fonde në programin Erasmus+YiA në kuadër të thirrjes për propozime të sapo publikuar nga Komisioni Europian, që ka afatin e aplikimit më 5 Shkurt 2020.  

Për këtë arsye kemi vendosur të zhvillojmë 2 trajnime të njëjta, në dy data të ndryshme, për t’ju dhënë mundësinë organizatave të zgjedhin datat më të përshtatshme. Gjeni detajet dhe kriteret për sejcilin trajnim, si më poshtë:

Trajnimi 1: 12-13 Nëntor 2019

Vendi dhe ora: 09:30 -16:00 Libraria Tirana Times, Rruga Andon Zako Çajupi, Tirana

Organizon: Përtej Barrierave 

 

Trajnimi 2: 19-20 Dhjetor 2019

Vendi dhe ora: 09:30 -16:00 Tirane (Vendi do tu konfirmohet me mail ne ditet ne vijim)

Organizon: Përtej Barrierave me mbështetjen e Projektit të Asistencës Teknike për Programet Europiane në Shqipëri

LUTEMI lexoni me kujdes FTESEN me kriteret e pjesemarrjes dhe regjistrohuni duke plotesuar FORMEN E REGJISTRIMIT!

Regjistrimi eshte i hapur deri ne date 11 Nëntor 2019 per Trajnimin 1 dhe deri ne daten 23 Nentor 2019 per Trajnimin 2.

 Ju faleminderit!

 

Erasmus Days 2019 were marked in Albania this year on 12 October 2019, through a daily event dedicated to young people, created by Beyond Barriers Association as the Contact Point of Erasmus+ Youth in Action in Albania.

Why the Living Library? Because it’s always great to hear inspiring stories by those who lived them!

The “Living Library” format aimed at giving youth a chance to learn interactively about the different learning mobility actions that Erasmus + offers for them, how to use such opportunities and how to get inspired by their peers who were beneficiaries of such programs. Real experiences of 10 “human books” were shared during the event in 2 reading rounds, in light of informing and motivating youth to use the opportunities such are the youth exchanges, training courses and seminars, European Solidarity Corps and Erasmus+ scholarships.

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month