2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Divided Past-Joint Future eshte nje projekt i cili menaxhohet nga organizata Pertej Barrierave, si partner kombetar ne kete projekt. Objektivi i pergjithshem i ketij projekti eshte qe Shoqeria Civile te njihet nga qeverite si nje faktor i rendesishem shoqeror me kapacitet te forte per te zbatuar ndertimin e paqes dhe pajtimit ne rajon.

Ne kuader te projektit “Divided Past-Join Future” dhe fushates se dyte “Embaracing Damage” Pertej Barrierave ka organizuar disa workshope edhe session e informimi me teme kryesore “Paqen dhe pajtimin ne Ballkan” si dhe promovimin e studimit “Proces of Reconcilation in the Western Balkans and Turkey; A qualitative Study.”

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month