2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ino Lab1

Ne kuader te projektit Divided Past- Joint Future, organizata "Pertej Barrierave" zhvilloi ne daten 16 Maj 2018 workshopin per Laboratoret Kombetare te Inovacionit Social, i cili u zhvillua tek Tirana International Hotel & Conference Center. Te pranishem ne kete workshop ishin 58 pjesemarres perfaqesues te shoqerise civile, perfaqesues te biznesit, te institucioneve publike si dhe qytetare te cilet diskutuan ne lidhje me metodat dhe idete inovative ne kuader te paqes dhe pajtimit ne rajonin e Ballkanit. 
Divided Past-Joint Future eshte nje projekt i cili menaxhohet nga organizata Pertej Barrierave, si partner kombetar ne kete projekt. Objektivi i pergjithshem i ketij projekti eshte qe Shoqeria Civile te njihet nga qeverite si nje faktor i rendesishem shoqeror me kapacitet te forte per te zbatuar ndertimin e paqes dhe pajtimit ne rajon.


 

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month