2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ne kuader te projektit Divided Past- Joint Future, organizata "Pertej Barrierave" zhvilloi ne daten 29 Maj 2018 workshopin e dyte per Laboratoret Kombetare te Inovacionit Social, i cili u zhvillua tek Bujtina e Gjelit. Te pranishem ne kete workshop ishin 38 pjesemarres perfaqesues te shoqerise civile, perfaqesues te biznesit, te institucioneve publike si dhe qytetare te cilet diskutuan ne lidhje me metodat dhe idete inovative ne kuader te paqes dhe pajtimit ne rajonin e Ballkanit.

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month