2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ne daten 31 Maj 2018 ne sheshin Skenderbej ne Tirane u zhvillua nje flash mob me teme krysore Paqen dhe Pajtimin ne Ballkan 
 

Ne daten 21 Maj 2018 u zhvillua nje workshop ne Tirane me pjesemarrjen e 26 te rinjve aktiviste te organizates Pertej Barrierave. Gjate ketij workshopi eshte perdorur arti si nje mjet terheqes dhe ndergjegjesues per situaten ne komunitetin tone. Me specifikisht eshte perdorur teknika e Teatrit te te Shtypurit.
Gjate workshopit u be nje prezantim I studimit qe eshte bere vitin paraardhes te projektit dhe ju fol pjesemarresve per situaten ku ndodhet Shqipëria. 
Pjesemarresit paten mundesine te diskutojne perceptimin e tyre mbi temen e paqes dhe pajtimit. Te ndare ne grupe te vogla pune secili grup dha nga nje ide per promovimin e paqes dhe pajtimit ne komunitetin e tyre. 
Pati reagime edhe diskutime te shumta pasi per pjesen me te madhe te tyre ishte hera e pare qe paten mundesi te eksplorojne me shume temen e projektit dhe te japin perceptimet e tyre personale.

Ne daten 24 Maj 2018 u zhvullua nje workshop ne Tirane me pjesemarrjen e 36 studenteve nga fakultete te ndryshme te Tiranes. Gjate ketij workshopi eshte perdorur arti si nje mjet terheqes dhe ndergjegjesues per situaten ne komunitetin tone. Me specifikisht eshte perdorur teknika e Teatrit te te Shtypurit.
Gjate workshopit u be nje prezantim I studimit qe eshte bere vitin paraardhes te projektit dhe ju fol pjesemarresve per situaten ku ndodhet Shqipëria. 
Pjesemarresit paten mundesine te diskutojne perceptimin e tyre mbi temen e paqes dhe pajtimit. Te ndare ne grupe te vogla pune secili grup dha nga nje ide per promovimin e paqes dhe pajtimit ne komunitetin e tyre. 
Pati reagime edhe diskutime te shumta pasi per pjesen me te madhe te tyre ishte hera e pare qe paten mundesi te eksplorojne me shume temen e projektit dhe te japin perceptimet e tyre personale.
 

Ne daten 4 Maj 2018 u zhvillua n je workshop tjeter ne qytetin e Fushe- Krujes me pjesemarrjen e 33 nxenesve nga Gjimnazi “Shote Galica” . Gjate ketij workshopi eshte perdorur arti si nje mjet terheqes dhe ndergjegjesues per situaten ne komunitetin tone. Me specifikisht eshte perdorur teknika e Teatrit te te Shtypurit.
Gjate workshopit u be nje prezantim I studimit qe eshte bere vitin paraardhes te projektit dhe ju fol pjesemarresve per situaten ku ndodhet Shqipëria. 
Pjesemarresit paten mundesine te diskutojne perceptimin e tyre mbi temen e paqes dhe pajtimit. Te ndare ne grupe te vogla pune secili grup dha nga nje ide per promovimin e paqes dhe pajtimit ne komunitetin e tyre. 
Pati reagime edhe diskutime te shumta pasi per pjesen me te madhe te tyre ishte hera e pare qe paten mundesi te eksplorojne me shume temen e projektit dhe te japin perceptimet e tyre personale.

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month