2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Ne kuader te projektit FAIR PLAY- Creative Learning for Human Rights te mbeshtetur nga World Vision dhe SEEYN, me suportin financiar te Komisionit Europian, Pertej Barrierave po kerkon nje Dizenjues ose Dizenjuese grafike per Lojrat e Tavolines. 

Pozicioni: Ekspert/e për Dizenjimin Grafik të lojrave të tavolinës

Lloji i Kontrates: Kontrate Sherbimi 

Kontraktuesi: Organizata Përtej Barrierave

Kohëzgjatja: 06.10.2019-21.10.2019

Afati i fundit i aplikimit: 07.10.2019

KU TË APLIKONI

LEXONI Termat e references bashkengjitur dhe dërgoni aplikimin tuaj me të gjithë dokumentat e kërkuara në një e-mail të vetëm në adresën: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. deri më 07 Tetor 2019 ora 12:00 AM.

files/1TOR_Ekspert_per_DIZENJIMIN_e_lojrave_te_tavolines.pdf

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month