2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

Upbeat Vol. 2

Forumi i Risisë Sociale do të mbahet më 4 dhe 5 dhjetor 2018 në Podgoricë

Gjatë këtij aktiviteti dy-ditor, ne do të flasim për risinë në komunitet, biznes dhe teknologji, si dhe të ashtuquajturat blockchain (njohur ndryshe si monedha virtuale).

Eventi do të sjellë së bashku praktikantë dhe ekspertë në fushën e risisë, nga rajoni dhe Evropa, të cilat do të na japin mundësinë të punojmë së bashku për të krijuar një set rekomandimesh për rajonin e Ballkanit Perëndimor në periudhën e ardhshme.

Upbeat Volumi 1, mbajtur më 7 dhjetor 2017, mundësoi rrjetëzimin e krijuesve, profesionistëve, mendimtarëve me interesa në fusha të ndryshme që u përgjigjen sfidave të komunitetit duke krijuar zgjidhje konkrete. Ngjarja e vitit të kaluar solli mbi 100 pjesëmarrës, 15 ligjërues nga disa vende evropiane, duke eksploruar mundësitë dhe perspektivat e komunitetit përmes temave dhe seminareve të mëposhtme:

  • Nxitja e një mjedisit mundësues për krijimin e risive sociale bazuar në nevojat e shoqërisë;
  • Transformimi i potencialeve sociale në biznes;
  • Bashkëpunimi i komunitetit dhe croëdfunding;
  • Ç’formë ka paraja sot, teknologjia Blockchain.

Forumi i vitit të kaluar ofroi mundësi, para së gjithash të rinjve, për shkëmbimin e përvojave nga ata që krijuan njëfarë inovacioni social ose filluan sipërmarrjet e tyre sociale. Kjo ngjarje shërbeu gjithashtu për të siguruar konsultime reciproke dhe për të krijuar një hapësirë ​​për bashkëpunim midis organizatave dhe praktikuesve të risisë sociale.

Ky event është pjesë e projektit YOUSEE, dhe më shumë informacion mund të gjeni në webin www.youseefor.me

Për më shumë informacion mbi Upbeat vol.2 ju mund të kontaktoni me e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month