2_Banner AFJP8401 3_Banner_Hand

 

 

Pertej Barrierave fton te gjithe ata te rinj te cilet kane nje biznes social, jane sipermarres, apo ata qe kane pasur nje sipermarrje dhe kane deshtuar, per tu bere pjese e nje eventi promovues dhe kreativ qe synon te promovoje sipermarresit e rinj dhe te frymezoje te rinjte e tjere ndaj sipermarrjes dhe biznesit dhe inovacionit social. 

Nese ju jeni nje nga ata, ose njihni dike ju ftojme te na kontaktoni per te qene pjese e ketij eventi qe do te mbahet ne daten 5 Dhjetor 2016 ne Tirane tek Qendra Rinore e Tiranes ne Rrugen e Kavajes. 

Kontaktoni ne adresen tone This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose telefononi ne 0696082272 per et marre me shume informacion dhe detaje. 

Mos nguroni te jepni nje shembull pozitiv per qindra te rinj. 

Ju mirepresim! 

Calendar

Newsletter

Photogallery

Volunteer of the Month